Negresa cu visine

de LUK in Prajituri, 24 Iun 2012 | 28367 vizualizari

 

Pufoasa,pufoasa..

 

INGREDIENTE

  • 380 gr faina
  • 50 gr cacao
  • 150ml ulei
  • 250 ml lapte
  • 5 oua
  • 250 gr zahar
  • 1 praf de copt
  • 4-500gr visine(fara samburi)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu visine:

 Mixati ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul.Adugati uleiul,mixati,laptele,mixati.Amestecati faina impreuna cu cacao si praful de copt.Incorporati in compoziti lichida(eu tot cu mixerul am facut).

Ungeti o tava cu unt si turnati compozitia.Deasupra asezati visinele si coaceti 40-45 min in cuptorul preincalzit la 150 de grade.

Serviti rece pudrata cu zahar pudra sau simpla,dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

LUK 1

25.06.2012, 14:08

multumesc!si mie mi a placut cum a iesit,pufoasa si aromata

BuburuzaBubu 1

28.07.2012, 09:55

mmmm ce bine arata

T I M E A 1

30.07.2012, 16:38

buna tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu visinata si nuci